Upínací popruhy jsou klíčovými komponenty pro zajištění bezpečné přepravy nákladu, ať už na silnici, železnici, nebo v letecké dopravě. Jejich spolehlivost a pevnost jsou nezbytné pro zajištění, aby náklad zůstal bezpečně na svém místě i při náročných podmínkách. Právě proto je testování upínacích popruhů tak důležité, a firma LABORTECH se v této oblasti řadí mezi lídry díky svým zkušebním strojům řady LABTEST, na kterých lze zkoušet popruhy a upínací prostředky podle těchto norem: EN 12195-2, FMCSA 49 CFR 393.102 (USA), DIN 60060, AS/NZS 4380:2001 (Australská norma) nebo CSA D270-16 (Kanadská norma).

Zkušební stroje LABTEST: Záruka kvality a bezpečnosti

Zkušební stroje LABTEST od firmy LABORTECH jsou navrženy tak, aby poskytovaly přesné a spolehlivé výsledky při testování upínacích popruhů. Tyto stroje jsou schopny provádět různé typy testů, které simulují reálné podmínky, kterým jsou popruhy vystaveny během přepravy.

Tahové testy: Pomocí tahových testů lze měřit maximální pevnost popruhů a ověřit, zda vydrží zatížení, které deklaruje výrobce.

Únavové testy: Tyto testy simulují opakované použití popruhů, což pomáhá identifikovat jejich dlouhodobou odolnost a životnost.

Dynamické testy: Simulace náhlých nárazů a vibrací, které mohou nastat během přepravy, testuje, jak se popruhy chovají v extrémních situacích.

Bezpečnost na prvním místě

V oblasti přepravy nákladu není prostor pro kompromisy, pokud jde o bezpečnost. Upínací popruhy musí nejen splňovat přísné normy a předpisy, ale také vydržet náročné podmínky v praxi. Firma LABORTECH si uvědomuje, že na první místě je bezpečnost, a proto její zkušební stroje LABTEST poskytují důkladné a spolehlivé testování.

Každý testovací proces je navržen tak, aby identifikoval i sebemenší slabiny v popruzích, což umožňuje jejich včasnou detekci a opravu ještě před tím, než jsou uvedeny na trh. Tímto způsobem LABORTECH přispívá k zajištění, že upínací popruhy používané při přepravě jsou bezpečné, spolehlivé a schopné ochránit náklad za všech okolností.

LABORTECH: Váš partner pro bezpečnost a kvalitu

 Zkušební stroje LABTEST jsou výsledkem letitých zkušeností a neustálé inovace, které zajišťují, že naše produkty splňují nejvyšší standardy kvality. Pokud hledáte spolehlivé řešení pro testování upínacích popruhů, zkušební stroje LABTEST od firmy LABORTECH jsou tou správnou volbou. Naše stroje vám pomohou zajistit, že vaše produkty splňují všechny bezpečnostní normy a chrání váš náklad i v těch nejnáročnějších podmínkách. Bezpečnost je pro nás na prvním místě, stejně jako pro vás.

TEAM LABORTECH

VIDEO

Firma LABORTECH se specializuje na navrhování a výrobu pokročilých testovacích systémů pro všechny typy tlumičů a odpružení. V našem portfoliu testovacích řešení najdete elektrodynamické, elektromechanické a servohydraulické zkušební stroje, které umožňují různé typy testů, včetně testů odolnosti, hodnocení výkonu tlumičů, únavových testů a mnoha dalších.

Naše elektrodynamické systémy řady EP pro testování tlumičů jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na vysoký výkon, snadnou instalaci a nízkou spotřebu energie. Díky těmto vlastnostem jsou ideální volbou pro širokou škálu aplikací.

Náš sortiment zkušebních zařízení začíná u strojů s kapacitou 3 kN a končí u strojů s kapacitou 50 kN, s možností trvalého dynamického zatížení. Tím zajišťujeme, že naše řešení pokrývají potřeby různých průmyslových odvětví, ať už se jedná o automobilový, letecký či železniční průmysl.

Firma LABORTECH je vaším spolehlivým partnerem v oblasti testování tlumičů a odpružení, poskytujícím kvalitní a efektivní zkušební systémy, které pomáhají optimalizovat výkonnost a bezpečnost vašich produktů.

TEAM LABORTECH

VIDEO