Zkušební stroje řada EP pro testování tlumičů v provoze a laboratořích

Firma LABORTECH se specializuje na navrhování a výrobu pokročilých testovacích systémů pro všechny typy tlumičů a odpružení. V našem portfoliu testovacích řešení najdete elektrodynamické, elektromechanické a servohydraulické zkušební stroje, které umožňují různé typy testů, včetně testů odolnosti, hodnocení výkonu tlumičů, únavových testů a mnoha dalších.

Naše elektrodynamické systémy řady EP pro testování tlumičů jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na vysoký výkon, snadnou instalaci a nízkou spotřebu energie. Díky těmto vlastnostem jsou ideální volbou pro širokou škálu aplikací.

Náš sortiment zkušebních zařízení začíná u strojů s kapacitou 3 kN a končí u strojů s kapacitou 50 kN, s možností trvalého dynamického zatížení. Tím zajišťujeme, že naše řešení pokrývají potřeby různých průmyslových odvětví, ať už se jedná o automobilový, letecký či železniční průmysl.

Firma LABORTECH je vaším spolehlivým partnerem v oblasti testování tlumičů a odpružení, poskytujícím kvalitní a efektivní zkušební systémy, které pomáhají optimalizovat výkonnost a bezpečnost vašich produktů.

TEAM LABORTECH

VIDEO

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.