Kombinované robotické pracoviště X-RUNNER TANDI od firmy LABORTECH

Kombinované robotické pracoviště X-RUNNER TANDI od firmy LABORTECH představuje špičkové řešení pro automatizaci testovacích procesů, integrující pokročilé technologie a nejmodernější vybavení pro maximální efektivitu a přesnost měření. Pracoviště je tvořeno zkušebním strojem LabTest 6.250 E.3, který je určený pro tahové zkoušky. Tento stroj je vybaven duálním VIDEOEXTENZOMETREM pro měření kontrakce a bezkontaktní odměřovací jednotkou LME-50, která slouží k přesnému měření rozměrů zkušebních vzorků.

Další klíčovou součástí systému je nové rázové kladivo CHKTest 450 se softwarem IMPACTTest. Toto kladivo je navrženo pro provádění rázových zkoušek s automatickou chladící zásobníkovou komorou LABCool-AUTOMATIC, která zajišťuje optimální podmínky pro testování rázových vzorků o rozměrech 50x10x10 mm. Na vstupu pro rázové zkoušky je systém OPTOLab 55II, který automaticky selektuje dobré a špatné vzorky, čímž zvyšuje spolehlivost celého testovacího procesu.

Celý systém X-RUNNER TANDI je řízen softwarem RoboWorkPlace, který zajišťuje plynulou integraci a automatizaci všech procesů, včetně přenosu dat do podnikové sítě. Tento komplexní systém umožňuje plně automatizovaný provoz s minimálním zásahem lidské obsluhy, což zvyšuje produktivitu a eliminuje riziko lidských chyb. Kombinované robotické pracoviště X-RUNNER TANDI tak představuje ideální řešení pro moderní testovací laboratoře, které vyžadují nejvyšší standardy přesnosti, spolehlivosti a efektivity.

TEAM LABORTECH

VIDEO

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.